آموزش استفاده از سایت های دانلود آیکون – (FontAwesome , Flaticon , icon 8 , Orion)
مهندس داودی
این پست با مسیر متخصص ایلاستریتور مرتبط است. مشاهده مسیر (Roadmap)
این پست با مسیر متخصص فتوشاپ مرتبط است. مشاهده مسیر (Roadmap)
با یک آموزش منحصر به فرد از گروه آموزشی تاتژن در خدمت شما هستیم. امروز می خواهیم نحوه ی دانلود و استفاده از آیکون های سایت های مشهور ارائه دهنده ی آیکون را به شما آموزش دهیم. امروز بعد از دیدن این آموزش شما قرار هست که داخل دریای آیکون ها شنا کنید.
در این آموزش می آموزیم چطور آیکون های مد نظر خود را دانلود و شخصی سازی نماییم.
توجه کنید که در این آموزش نحوه ی دانلود و استفاده از آیکون ها از سایت های مربوطه برای پروژه های گرافیکی فراهم شده است.
در آینده آموزش فونت آوسم برای استفاده در پروژه های طراحی سایت را نیز به شما خواهیم آموخت.
آیکون ها یکی از مهم ترین ارکان در طراحی ها و پروژه ها به شمار می روند و عضوی جدایی ناپذیر از آنها به حساب می آیند.
همانطور که می دانید سایت های زیادی جهت ارائه ی آیکون در جهان وجود دارند که امروز قرار هست با هم چند تا از مشهورترین های آنها را بررسی کنیم.
سایت های دانلود آیکون : معرفی سایت orion icon library
اولین سایتی که می خواهیم به بررسی آن بپردازیم سایت ORION icon library هست. اول از همه نام این سایت را بررسی می کنیم. این سایت در انتخاب اسم بسیار خلاق و هوشمندانه عملکرده و از اسم خودش برای زیبایی سایت اش هم استفاده کرده. orion اسم یک صورت فلکی هست. وقتی وارد این سایت می شوید انیمیشن جذابی در بالای صفحه اجرا می شود که مربوط به صور فلکی و ستاره هاست که بسیار جذاب و خلاقانه است.
روش استفاده از سایت :
این کار باعث می شود وقتی وارد سایت می شود از ورود به این سایت زیبا از همان ابتدا لذت ببرید. البته orion به معنای شکارچی هم هست که این معنی هم بسیار مرتبط با فعالیت این سایت هست.
کمی پایین تر تعداد آیکون های موجود در سایت را می بیند. سپس لیست آیکون ها شروع می شود. آیکون ها را می توانید به چهار شکل مختلف داشته باشید. یعنی (line – solid – color – flat) روی هر کدام از اینها که در بالای آیکون ها هستند کلیک کنید آیکون ها به همان حالت در می آیند.
با کلیک روی VIEW ALL ICONS وارد صفحه ی آیکون ها می شوید.
در این صفحه آیکون ها متناسب با موضوع آنها پک بندی شده اند که کار را برای ما بسیار راحت کرده است. برای مثال پک آیکون های FOOD یا LOCATION و… در این سایت وجود دارد و به آسانی می توانید از آن ها استفاده کنید.
در کنار هر پک گزینه ای به نام open app قرار دارد که با کلیک روی آن شما وارد صفحه ویرایش آن پک می شوید. در آن صفحه قادر خواهید بود آیکون مورد نظر خود را با استفاده از ابزار هایی که در اختیار شما قرار داده ویرایش کنید.
وقتی روی هر آیکون قرار می گیرید داخل کادر آن یک مداد می بینید که با کلیک روی آن امکانات ویرایش برای شما نمایان می شود. امکاناتی از قبیل تغییر رنگ خود آیکون یا استورک آن یا تغییر سایز استورک آن در این صفحه قرار دارد.
سایت های دانلود آیکون : سایت Font Awesome
سایت بعدی که قرار هست شما را با آن آشنا کنیم سایت فونت آوسم هست. قطعا اگر طراح وب هستید یا این سایت را می شناسید یا بهتر است همین حالا با آن آشنا شوید. این سایت معروف ترین سایت دانلود آیکون است. یک سایت بی نظیر و فوق العاده است امیدواریم شما هم از این سایت در ادامه کارهایتان زیاد استفاده کنید و لذت ببرید.
مزیتی که این سایت دارد این است که کد html آیکون ها را هم در اختیار شما قرار می دهد.
علاوه بر آن می توانید آیکون را Save کنید و از آن داخل کار های خود استفاده کنید. این سایت فایل png این آیکون ها را در اختیار شما قرا می دهد.
اما راه دیگری هم برای استفاده از آیکون ها داخل فتوشاپ وجود دارد. آن هم نصب فونت آوسم در فتوشاپ است که با این کار می توانید به راحتی از فونت های داخل این سایت استفاده کنید.
معرفی سایت Icon 8 :
سایت بعدی سایت icon8 هست. این سایت هم در این زمینه سایت جالبی است. آیکون 8 آیکون ها را در حالت های متنوعی در اختیار شما قرار می دهد.
شما از هر آیکونی که خوشتان بیاید و روی آن کلیک کنید صفحه ای مطابق تصویر زیر برایتان باز می شود. در این صفحه انواع مختلفی از آن آیکون را برایتان قرار داده است که می توانید از بین آن ها بهترین آیکون مدنظر خود را انتخاب کنید.
با کلیک روی هر آیکون صفحه مثل تصویر زیر می شود. گزینه های download , embed html را برای آن آیکون قرار می دهد.
با کلیک کردن روی گزینه ی دانلود به شما امکان دانلود آیکون به صورت (png و svg و pdf ) را می دهد.
معرفی سایت Flaticon :
و flaticon که فوق العاده ترین سایت دانلود آیکون هست. سایت یکی از زیر مجوعه های سایت freepik هست. این سایت آیکون های بسیار بسیار جذابی دارد که قطعا از آنها خوشتان می آید. حتما سایت freepik را می شناسید اگر کار های گرافیکی انجام می دهید. فری پیک بزرگترین مرجع دانلود تمام کارهای گرافیکی است که علاوه بر سایت خود سه زیر مجموعه دیگر هم دارد که یکی از آن ها flat icon است. امکان ندارد وارد این سایت و زیر مجموعه های آن بشوید اما چیزی که می خواهید را پیدا نکنید.
در بالای این سایت تعداد آیکون موجود در سایت نوشته شده و کمی پایین تر از آن چند نمونه از پک های موجود در این سایت قرار دارد که با کلیک بر آن ها تمامی آیکون های آن پک ها برایتان به نمایش در می آیند.
در این سایت هم با کلیک بر روی هر آیکونی صفحه مانند تصویر زیر برایتان باز می شود. در این صفحه شما می توانید آیکون خود را به راحتی و با هر سایزی که می خواهید دانلود و استفاده کنید.
همچنین در همه ی این سایت ها قابلیت سرچ وجود دارد و شما می توانید آیکون مورد نظر خودتان را جست و جو کنید. قطعا این سایت یکی از سایت های مورد علاقه تان می شود.
معرفی سایت Feather icons :
و آخرین سایت دانلود آیکون که feather icons نام دارد. این سایت انتخای خوبی برای کسانی است که به دنبال آیکون های ساده و مینیمال هستند. در این سایت همان طور که در تصویر های زیر می بینید در همان صفحه اول تمام آیکون ها قرار دارند. در کنار صفحه در سمت راست تنظیماتی را برای آیکون ها در اختیارتان قرار داده است که شامل سایز خود آیکون سایز استورک آن و رنگ آنهاست که می توانید با تغییر هر کدام از آنها این تغییرات روی همه ی آیکون ها اعمال می شود.
در این پست به سایت های Feather icon , Font Awesome , Icon 8 , Flat Icon , Orion اشاره کردیم. در این بین شاید نام فلت ایکون و فونت آوسم برای طراحان سایت و اپلیکیشن آشنا تر باشد.
به پایان پست “سایت های دانلود آیکون” رسیدیم. امیدواریم این پست برایتان مفید بوده باشد و توانسته باشیم شما را با ویژگی های این سایت ها آشنا کنیم. حتما نظرات خود را برای ما بنویسید و اگر سوالی داشتید با ما در میان بگذارید.